TREC Emst


Welkom op de informatiepagina’s van het natuurlijke paarden-pension “Trec Emst”.
Hier staat alles over onze visie op het natuurlijk houden van paarden, wat wij de pony's en paarden bieden in onze 2 paddock paradises (met verschillend voerbeleid), de manier waarop wij hier met elkaar omgaan en de kosten van je paard in onze kudde onderbrengen.

Indien je na lezing van alle informatie eventueel je paard in onze kudde zou willen plaatsen, dan ben je van harte welkom om (op afspraak) te komen kijken/kennismaken om te zien of wij bij elkaar passen.

Ook wanneer je enkel de handige / leuke dingen bij ons wilt komen bekijken om toe te passen in je eigen paddock paradise, ben je (op afspraak) van harte welkom. In het belang van de pony's/paarden delen we onze passie en kennis/ideeën (in vele jaren opgedaan) graag.
Bovendien denken wij niet in termen van “concurrentie”: we hebben meestal een wachtlijst en er zijn weinig mensen die het doen zoals wij het doen.
Wees echter wel eerlijk over het doel van je bezoek, dan voelt het voor ons ook goed!

Wanneer je ons wilt bezoeken, vragen wij je eerst de informatie onder de onderstaande knoppen te lezen. Wij merken namelijk regelmatig pas tijdens de rondleiding dat dit niet het geval is en vaak is dat zonde van jouw en onze tijd.
© www.mijn-eigen-website.nl (design)