TREC Emst
De maximaal 8 pony’s/paarden van onze pensiongasten staat bijna 4 ha aan Paddock Paradise met meer dan een kilometer aan tracks ter beschikking (naast vele andere faciliteiten, maar daarover hieronder meer).
Voor velen is het blijkbaar moeilijk om een gevoel te hebben bij deze maten, want bij iedere rondleiding horen wij “jeetje wat is het hier groot!”.
En dat klopt, het is hier inderdaad bijzonder ruim.

Maar het belangrijkste verschil met andere PP's is het aantal paarden wat wij op deze oppervlakte houden: vaak staan er meer dan 30 pony’s/ paarden op een dergelijk hoeveelheid grond, terwijl wij heel bewust vasthouden aan het maximum van 8 pony’s/paarden (en gezien ons “introductie-beleid” staan er in de praktijk meestal zelfs nog minder dan 8).
Wil je meer lezen over het waarom van zo weinig pony's/paarden op zo veel ruimte, kijk dan onder visie.

Omdat beeld meer zegt dan duizend woorden, hier een drone-filmpje van onze Paddock Paradise.
In tegenstelling tot veel andere PP's, is onze PP ook een paradijs in herfst en winter. Hier geen paarden die wegzakken in de modder of op een kleine oppervlakte op elkaar gepropt worden. Daarom hieronder nog een filmpje wat is opgenomen vanuit het middelpunt van de PP op een regenachtige herfstdag in 2017.
MOMENTEEL ZIJN WIJ ONZE SITE AAN HET AANPASSEN.
Wanneer deze pagina klaar is, zal hier een uitvoerige beschrijving met veel foto's en filmpjes van ons Paddock Paradise te vinden zijn.
WILT U EEN BERICHT ONTVANGEN WANNEER DE PAGINA'S OVER ONS NATUURLIJK PENSION KLAAR ZIJN, LAAT DAN HIER EEN BERICHT ACHTER.


© www.mijn-eigen-website.nl (design)