TREC Emst

2 paddock Paradises die écht een paradijs voor pony's en paarden zijn


Op onze 3 hectare grond kunnen, naast onze 2 eigen pony's, een klein aantal pony's / paarden van anderen leven in de 2 Paddock Paradises (met verschillend voerbeleid) die wij hebben gerealiseerd. Daarbij hebben zij de beschikking over meer dan een 1,5 kilometer aan tracks en vele andere faciliteiten.
Voor velen is het blijkbaar moeilijk om een gevoel te hebben bij deze maten, want bij iedere rondleiding horen wij “jeetje wat is het hier groot!”.
En dat klopt, het is hier inderdaad bijzonder ruim, zeker als je ziet hoeveel pony's / paarden in andere paddock paradises op deze oppervlakte worden gehouden: tot wel 20x zo veel!
Wil je meer lezen over het waarom van zo weinig pony's/paarden op zo veel ruimte, kijk dan onder werkwijze.

Omdat beeld meer zegt dan duizend woorden, hier een drone-filmpje van onze "Grote Paddock Paradise".In tegenstelling tot veel andere PP's, zijn onze PP's ook een paradijs in herfst en winter. Hier geen pony's/paarden die wegzakken in de modder of op een kleine oppervlakte op elkaar gepropt worden. Daarom hieronder nog een filmpje wat is opgenomen vanuit het middelpunt van de PP op een regenachtige herfstdag in 2017.

© www.mijn-eigen-website.nl (design)