TREC Emst

De faciliteiten en kosten voor uw paarden

Wij gaan zelf ook regelmatig met onze pony's op vakantie en weten daarom als geen ander dat een paarden-mens pas vakantie heeft wanneer ook zijn paard het goed heeft.
Over onze mogelijkheden voor uw paard kunnen wij dan eigenlijk ook heel kort zijn: alles in het belang van uw paard is bij ons mogelijk.
En omdat wij maar 1 vakantiewoning hebben, heeft u ook de accomodatie voor onze gast-paarden voor u alleen.

Om te beginnen hebben wij als basis voor de paarden van onze gasten, direct naast uw privé (tevens afsluitbare) parkeerplaats voor auto en trailer, een met hout (+ stroomdraad) en bomen omzoomde ruime weide.
Dit is direct naast de faciliteiten van onze eigen pony's, dus mocht u met maar 1 paard komen, dan staat deze niet alleen.

weide VBpaddock
Het is ook mogelijk uw paarden (met of zonder gebruik van hiervoor genoemde weide) te plaatsen in de aan deze weide aansluitende grote zandpaddock (150 m2, eventueel zelfs 300m2) met inloopstal van ca 20 m2 (voormalige dubbele box).
Hoewel hier een deur in zit, past opsluiten niet bij hoe wij over het houden van paarden denken. Zijn er redenen waarom dit volgens u toch
echt noodzakelijk is, overleg dan even vooraf met ons.

Bij boeking van de zandpaddock met inloopstal is inbegrepen dat wij uw paarden in de inloopstal óf op een verharding tussen het zand en de weide (zie foto rechts) voorzien van hooi in netten (onbeperkt, binnen opgehangen, buiten bevestigen wij de zak in een hooibak), alsmede de mest in de inloopstal, zandpaddock en eventueel weide voor u ruimen.

Indien uw paard niet op gras en ook niet op zand kan, dan kan de eerdergenoemde parkeerplaats ook als verharde paddock gebruikt worden (200m2).

Prijzen:

Basis-prijs per meegebracht paard per nacht (op basis van alleen de privé-weide): € 10,-
Extra opties:
- Hooi bij weide (in net in hooibak op verharding, geheel door ons verzorgd): € 5,-
- Aan ons uitbesteden mest ruimen: € 5,-
- Zandpaddock met inloopstal en weidegang (dit is incl. hooi + mest ruimen door ons): € 25,-
Indien u uw paard van krachtvoer wilt voorzien, dan dit svp zelf meenemen.

NB: Het is in deze omgeving nergens mogelijk om paarden te huren, maar eventueel is het wel mogelijk om onze pony’s (kleine en grote D-maat) mee te nemen op uw buitenrit.
Hiervoor vragen wij een vergoeding in de zorgkosten-pot van onze pony’s van € 50,- per dag.
Dit is incl. gebruik harnachement etc, alsmede onze begeleiding bij poetsen/zadelen ed.
Vanzelfsprekend is dit alleen mogelijk indien dit naar onze mening voor ruiter en pony passend en verantwoord is (wat we dus niet vooraf kunnen beoordelen).


© www.mijn-eigen-website.nl (design)