TREC Emst
Agenda activiteiten bij TREC Emst


Kijk voor de meest actuele wetenswaardigheden over onze evenementen (of de foto's, video's en verslagen van eerdere evenementen bij ons) in de Facebook-groep van TREC Emst.

Onder de naam "TREC Emst" zijn we ooit begonnen, maar inmiddels organiseren wij andere evenementjes dan TREC.


TREC Kennismakingscursus / oefen-TREC:

Kijk voor meer informatie over de inhoud van deze dagen onder TREC Kennismakingscursus / oefen-TREC, zelfstandig of op afspraak trainen.

TREC Kennismakingsdagen en -oefendagen organiseren wij met enige regelmaat. Niet volgens een kalender, maar wanneer zich voldoende belangstellenden gemeld hebben. Heb je dus interesse, stuur dan een mail. Zodra er enkele belangstellenden zijn, sturen we iedereen een mail met data-voorstellen.


Vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017:
Kampeerweekeinde met onderlinge demo's/clinics en buitenritten

Dit inmiddels "traditionele" Kampeerweekeinde staat vooral in het teken van "gezelligheid met lekker eten en drinken".
Dit jaar lijkt het ons leuk om het eens NIET te combineren met een wedstrijd (trec of rally), maar stellen voor om, naast de ritten in (sub)groepjes door onze prachtige omgeving (wij zorgen voor kaarten/begeleiding), eens te kijken of we elkaar leuke activiteiten met of over onze paarden kunnen laten zien (of misschien zelfs elkaar kunnen leren) of onze kennis over een bepaald paard-gerelateerd onderwerp kunnen delen.
We denken daarbij niet aan demo's of clinics waarvoor een vergoeding wordt gevraagd, maar we doen dit gewoon gezellig met en voor elkaar.
De activiteiten waar wij aan denken (en er hebben zich al diverse mensen gemeld die dingen willen laten zien / leren): dubbele lange lijnen, grondwerk, zit/balans-oefeningen, boogschieten te paard, hoefverzorging, vrijheidsdressuur. Ook een leuk verhaal over wat je hebt meegemaakt met je paard, dat grappige trucje wat je paard kan (een van onze pony's fleemt bijvoorbeeld op commando) of foto's van de geboorte van je veulen, alles is goed. Dus heb je leuke suggesties, laat het horen!

Alle paardenliefhebbers die dit aanspreekt zijn welkom (ook zonder paard dus), ook voor slechts 1 dag of avond!
Het zal hoe dan ook weer een gevarieerd en gezellig gebeuren worden, waarbij Simon & ik natuurlijk wederom koken met zo veel mogelijk producten van eigen erf!
Deelname aan dit weekeinde (of delen daarvan), evenals de volledige verzorgde maaltijden (ook vegetarisch) kan alleen na reservering (én als er nog plek is in ons weiland natuurlijk).
Er is ook, vanzelfsprekend maar voor een beperkt aantal personen, plek om in onze boerderij of op de hooizolder te "kamperen".

Dus: heb je interesse in dit super-gezellige evenement, laat het ons weten via een mailtje !!

Verslagen en sfeerbeelden van eerdere evenementen en cursussen bij TREC Emst vind je hier.

Let op:
Al deze activiteiten zijn op privé-terrein. Het is NIET mogelijk hierbij aanwezig te zijn (ook niet als bezoeker) zonder voorafgaand contact met ons.
© www.mijn-eigen-website.nl (design)