TREC Emst
Agenda activiteiten bij TREC Emst


Kijk voor de meest actuele wetenswaardigheden over onze evenementen (of de foto's, video's en verslagen van eerdere evenementen bij ons) in de Facebook-groep van TREC Emst.

Onder de naam "TREC Emst" zijn we ooit begonnen, maar inmiddels organiseren wij ook regelmatig andere paarden-evenementen zoals een rally, kampeer- en spel-weekeinde, etc.


Zaterdag 7 april 2018: PTV-oefendag

Het PTV-parcours zal opgesteld staan en er kan dus geoefend worden, onder onze begeleiding of zelfstandig.
Uit veiligheidsoogpunt is dat laatste alleen toegestaan voor ervaren trec-ruiters.
Heb je belangstelling om PTV te oefenen, stuur dan een mail.

Zondag 8 april 2018: TREC Kennismakingscursus / oefen-TREC

Kijk voor meer informatie over de inhoud van deze dagen onder TREC Kennismakingscursus / oefen-TREC, zelfstandig of op afspraak trainen.
Heb je interesse in deze TREC Kennismakingscursus / oefen-TREC, stuur dan een mail.

Dit soort dagen organiseren wij overigens met enige regelmaat. Niet volgens een kalender, maar wanneer zich voldoende belangstellenden gemeld hebben. Heb je dus interesse, stuur dan een mail. Zodra er enkele belangstellenden zijn, sturen we iedereen een mail met data-voorstellen.

Zondag 15 april 2018: TREC-wedstrijd (mét kids-klasse)

Het is al weer 5 jaar geleden dat wij een “openbare” trec-wedstrijd organiseerden. Die wedstrijd was toen binnen 1 minuut na openstelling overtekend... Zoveel belangstelling is natuurlijk erg leuk voor een organisator, maar een heel weekeinde met 130 deelnemers en vrijwilligers, wedstrijd, eten, drinken, kamperen op een particulier erf is ook een enorme organisatorische klus.
Daarom hebben we nadien wel meerdere kleinere trec’s “op uitnodiging” georganiseerd, maar geen "openbare" wedstrijd meer.
Maar omdat er steeds vaker naar gevraagd werd, organiseren wij op 15 april TREC Emst 2018. Deze wedstrijd zal wel véél kleiner worden dan die uit 2013 (er kunnen dus minder deelnemers starten, waardoor er ook minder vrijwilligers nodig zijn).

Het wordt een 1-daagse trec-wedstrijd met 2 bijzonderheden:
- Er is ook een kids-klasse (met een aangepast reglement)
- De onderdelen PTV en MA zullen voor, tijdens en direct na de POR verreden worden (eenmaal gefinisht zijn jij en je paard dus klaar).

Verdere wetenswaardigheden:
- Aankomen op 14 april en kamperen in ons weiland is mogelijk, er zal die avond ook een maaltijd zijn. Er mag ook geslapen worden op de
  hooizolder of in de boerderij (tot de vloeren vol liggen), maar bij dat laatste gaan vrijwilligers vanzelfsprekend voor.
- Er kunnen paddocks opgezet worden (bij kamperen, maar ook om na de finish de prijsuitreiking af te wachten).
- In de POR van ongeveer 15 km zal ook een pauze met uitgebreide lunch zijn (zoals altijd verzorgd door Simon, dus dat wordt ongetwijfeld weer
  smikkelen). Wil je dan een dekens voor je paard, dan kun je deze vóór de start bij ons afgeven.
- Er is géén vaccinatieplicht.

Dit evenement is alleen mogelijk als er ook veel vrijwilligers bereid zijn op die dag te helpen.
Lijkt dit je leuk, stuur dan aub een berichtje naar angelique@trec-emst.nl
Natuurlijk voorzien wij je de hele dag van eten en drinken (en natuurlijk ook de avond/nacht voor de wedstrijd wanneer je al op zaterdag komt).

De inschrijving is op 15 februari open gegaan. Je kunt inschrijven middels het Informatie en inschrijfformulier Trec Emst 2018.
Tot 1 maart gaan leden van de NHAV, oud-cursisten van Trec Emst én kids voor.
Sluitingsdatum voor inschrijving is 15 maart.
Vanaf het openen van de inschrijving kun je op de hoogte blijven van de ontwikkelingn via de Facebook-groep van TREC Emst.

Update 15 februari 2018:
Evenals bij onze vorige “openbare” trec-wedstrijd (2013), lijkt ook dit keer de belangstelling groter dan het aantal startplaatsen.
Indien er nog veel inschrijvingen bij komen, zullen we de beschikbare startplaaten op 1 maart moeten gaan verloten.
Word je niet meteen ingeloot, dan kom je automatish op de reservelijst.Verslagen en sfeerbeelden van eerdere evenementen en cursussen bij TREC Emst vind je hier.

Let op:
Al deze activiteiten zijn op privé-terrein. Het is NIET mogelijk hierbij aanwezig te zijn (ook niet als begeleider of bezoeker) zonder voorafgaand contact met ons.
© www.mijn-eigen-website.nl (design)